Fotodiensten op lokatie

Zeg nou zelf, hoe leuk is het om op een feest direct een mooie foto als aandenken mee te krijgen? De fotogravinnen maken het mogelijk! Bij binnenkomst of tijdens het feest/activiteit worden de bezoekers gefotografeerd. De foto’s worden vrijwel direct afgedrukt op Canon fotopapier, kleur en vlekvast! (postkaartformaat 10×15)

Om het nog feestelijker te maken beschikken de Fotogravinnen over een groot aantal achtergronden en attributen om de foto’s nog specialer te maken. Op de foto met de Kerstman en zijn hulpjes? Sinterklaas? Zwarte Piet? Rock&Roll babes? Ook dat kan geregeld worden. (losse kostuumverhuur voor Sint, Pieten, Kerstman en nog veel meer via: http://www.pietenatelier.nl ) Op beurzen, braderieën, kerstmarkten kunnen de Fotogravinnen ook ingezet worden.

Meer mogelijkheden? Jazeker! Bijvoorbeeld alle foto’s direct ingeplakt in een receptiealbum, of achteraf verwerkt tot een digitaal album, ook dat kunnen de Fotogravinnen voor U verzorgen.

Vriendinnendag? Zusjesdag? Nu ook jij een keer op de groepsfoto omdat je anders altijd zelf de camera vasthoudt? De Fotogravinnen bieden hulp! Een kort of langer fotomoment tijdens jullie uitje is een leuke onderbreking en een mooi aandenken

 

Nieuwsgierig geworden? Neem geheel vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en de prijzen: info@fotogravinnen.nl

(De opdrachtgever krijgt na afloop alle bestanden digitaal op groot formaat aangeleverd)

Genieten!
Genieten!
Met de Kerstman en kerstmeisjes op de foto!
Met de Kerstman en kerstmeisjes op de foto!
In stijl op de foto
In stijl op de foto

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *