Wie zijn de Fotogravinnen?

De Fotogravinnen zijn een groep vrouwelijke hobbyfotografen die al jarenlang met veel plezier op feesten, partijen, trouwerijen en (kerst)markten fotograferen. In de meeste gevallen worden de bezoekers gefotografeerd en krijgt men de foto’s vrijwel direct afgedrukt mee. Als aandenken aan een feest, ter promotie van een bedrijf, alles is mogelijk.

Wat kost dat dan? Daar is niet direct een pasklaar antwoord op de geven. Een afdruk heeft U al vanaf 45 cent per foto, exclusief de personeelskosten. Minimale afname: 100 foto’s/2 uur exclusief reistijd/kosten. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende prijsopgave: info@fotogravinnen.nl

De groep mensen die gefotografeerd gaat worden hoeft niet per se heel groot te zijn, want hoe leuk is het om bijvoorbeeld gefotografeerd te worden tijdens een vrijgezellenfeest. Alle gasten krijgen enkele afdrukken mee, de vrijgezel een extra groot pakket. Voor grote partijen draaien we ons hand ook niet om, dan komen er meerdere gravinnen, en brengen we meerdere printers mee!

Fotogravinnen in actie:

IMG_6191b

fotogravinnen in actie

_MG_3975

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *